بیش فعالی SECRETS

بیش فعالی Secrets

بیش فعالی Secrets

Blog Article

هورمون دوپامین مهارکننده اصلی ترشح پرولاکتین از غذه هیپوفیز است. دوپامینی که در هسته قوسی هیپوتالاموس تولید می‌‌شود، در رگ‌های خونی تأمین‌کننده مواد مورد نیاز هیپوفیز، آزاد می‌‌شود.

با اینکه دوپامین، خواص بسیار زیادی دارد و وجود آن برای بدن به منزله ماده ای حیاتی محسوب می‌شود اما باید توجه کرد که افزایش دوپامین، مشکلات فراوانی به بار می آورد که گاه می تواند خطرناک باشد.برای اینکه پی ببریم که افزایش دوپامین باعث چه می‌شود به این نکته اشاره می کنیم که چون تولید دوپامین در مغز و توسط نورون‌های مغزی صورت می گیرد بنابراین هرگونه کاهش یا افزایش دوپامین، ابتدا برمغز و فعالیت‌های آن تاثیر گذار خواهد بود.

همچنین برای مصرف دمنوش محدودیت مکانی ندارید و می‌توانید حتی در محیط کار هم به ‌جای قهوه، دمنوش میل کنید.

بدین ترتیب، این فرضیه به وجود آمده که ممکن است بیش از یک سیستم دوپامین در مغز وجود داشته باشد.

تغذیه سالم با مصرف مناسب پروتئین ها می تواند نقش مهمی در مدیریت علائم اختلال کم توجهی بیش فعالی داشته باشد. پروتئین ها حاوی اسیدهای آمینه مختلفی هستند که برای سلامتی مغز و عملکرد آن اساسی اند.

برنامه های درمانی برای بیش فعالی معمولاً به تلاش طولانی مدت خانواده ها و مدارس نیاز دارد. برنامه های دارویی ممکن است پیچیده باشد و درمان های رفتاری نیاز به آموزش و صبر دارند.

در آغاز درمان، پزشک متخصص اطفال باید به شما کمک کند تا حدود سه هدف را برای رفتار کودک تعیین کنید. این نتایج هدف باید بر روی کمک به هر چه بهتر شدن عملکرد کودک در خانه ، مدرسه و جامعه شما برنامه ریزی شده باشد.

درمان می تواند به شما کمک کند تا بیش فعالی را کنترل کرده و تأثیرات منفی آن را بر زندگی خود محدود here کنید.

برچسب ها: درمان بیش فعالی در کودکان, علائم بیش فعالی در کودکان,

این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

بنابراین درمی یابیم افراد متاثر از رابطه خویش با والدین در دوران کودکی نحوه عشق ورزی و برقراری ارتباط با جنس مخالف را فرا می گیرد.

البته اگر توجه کنید، می‌بینید که بیشتر این مواد روزانه در دسترس ما قرار دارند و با مصرف آن‌ها می‌توانیم از ابتلا به بیماری‌ها در خود جلوگیری کنیم.

بسیار پیش می‌آید که در طول روز سرگرم کار و دیگر برنامه‌های خود می‌شویم و وعده‌های خود را به صورت نامرتب و در زمان‌های نامشخصی صرف می‌کنیم.

"آیا شما نگران مشكلات رفتاری کودک در مدرسه، خانه و یا هنگامی كه فرزندتان با دوستانش بازی می كند هستید؟"

Report this page